Γειας σήμερα θά μοιαστώ μαζί σας μια συνταγή από τό χωριό μου.Αρνάκι καππαμά!
Τα υλικά που θα χρηιμοποιήσουμε είναι τα εξής:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στην κατσαρόλα με το μισό λάδι και το αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι αφού έχουμε πλύνει το κρέας και έχει σουρώσει και στη συνέχεια το αλευρώνουμε,το αλατοπιπερώνουμε και το τηγανίζουμε στο τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα.
Μόλις ετοιμαστεί το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με νερό,το αφήνουμε να βράσει στο σιγανό μιάμιση ώρα περίπου και τέλος το αυγοκόβουμε.
Τόσο απλά!Είναι τέλειο αυτό το φαγητό και θα γλύφετε τα δάχτυλά σας!Καλή επιτυχία!
Τα υλικά που θα χρηιμοποιήσουμε είναι τα εξής:
- Δύο κιλά αρνί (χεράκι).
- Δύο κρεμμύδια.
- Μισή κούπα αλεύρι.
- Μισή κούπα λάδι.
- Δύο ποτήρια νερό.
- Αλάτι.
- Πιπέρι.
- Δύο αυγά.
- Λεμόνι.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στην κατσαρόλα με το μισό λάδι και το αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι αφού έχουμε πλύνει το κρέας και έχει σουρώσει και στη συνέχεια το αλευρώνουμε,το αλατοπιπερώνουμε και το τηγανίζουμε στο τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα.
Μόλις ετοιμαστεί το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με νερό,το αφήνουμε να βράσει στο σιγανό μιάμιση ώρα περίπου και τέλος το αυγοκόβουμε.
Τόσο απλά!Είναι τέλειο αυτό το φαγητό και θα γλύφετε τα δάχτυλά σας!Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου