Γεια σας σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μία διαφορετική συνταγή.Χοιρινό με ξινομήλα.
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσω είναι τα εξής:
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια.
Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τρίβουμε στον τρίφτη τα κρεμμύδια.
Βάζουμε το σκόρδο και τσιγαρίζουμε το κρέας μαζί με αυτά τα υλικά.
Αφού πάρει χρώμα ρίχνουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει μισή ώρα περίπου και έπειτα αφού έχουμε κόψει πρώτα τα μήλα τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Περιμένουμε να βράσει άλλη μισή ώρα μέχρι να γίνει πηχτή η σάλτσα και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Το σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι ή πατάτες.
Καλή επιτυχία!
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσω είναι τα εξής:
- Ένα κιλό χοιρινό μαλακό.
- Δύο κρεμμύδια.
- Μία σκελίδα σκόρδο.
- Ένα φύλλο δάφνης.
- Δύο μεγάλα πράσινα ξινόμηλα.
- Μία πρέζα αλάτι.
- Πιπέρι.
- Μισό φλιτζάνι λάδι.
- Λίγο θυμάρι.
- Νερό
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια.
Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τρίβουμε στον τρίφτη τα κρεμμύδια.
Βάζουμε το σκόρδο και τσιγαρίζουμε το κρέας μαζί με αυτά τα υλικά.
Αφού πάρει χρώμα ρίχνουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει μισή ώρα περίπου και έπειτα αφού έχουμε κόψει πρώτα τα μήλα τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Περιμένουμε να βράσει άλλη μισή ώρα μέχρι να γίνει πηχτή η σάλτσα και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Το σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι ή πατάτες.
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου