Γεια σας!Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή κότσι χοιρινό στη λαδόκολλα!
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι τα εξής:
Βάζω όλα τα υλικά μαζί για να μαρινάρω το κρέας και το αφήνω δύο ώρες περίπου.
Έπειτα κάνω μικρές τρύπες στο κρέας και βάζω τυρί και σκόρδο μέσα.
Έπειτα το τυλίγω στις λαδόκολλες έτσι που να μην βγαίνουν τα ζουμιά και το βάζω στη γάστρα.
Το αφήνω να ψηθεί μιάμιση ώρα και είναι έτοιμο!
Το σερβίρουμε με πιλάφι ή πατάτες του φούρνου!
Καλή επιτυχία!!
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι τα εξής:
- Δυο κότσια χοιρινό περίπου ένα κιλό
- Τυρί κεφαλοτύρι ένα τέταρτο περίπου
- Τρεις με τέσσερις σκελίδες σκόρδο
- Δύο με τρία κρεμμύδια
- Μία πιπεριά πράσινη
- Δύο πιπεριές κόκκινες
- Μία πρέζα αλάτι
- Μία πρέζα πιπέρι
- Δυο κουταλιές μουστάρδα
- Τρεις λαδόκολλες
- Λίγο θυμάρι
- Λάδι μισό φλυτζάνι
Εκτέλεση
Βάζω όλα τα υλικά μαζί για να μαρινάρω το κρέας και το αφήνω δύο ώρες περίπου.
Έπειτα κάνω μικρές τρύπες στο κρέας και βάζω τυρί και σκόρδο μέσα.
Έπειτα το τυλίγω στις λαδόκολλες έτσι που να μην βγαίνουν τα ζουμιά και το βάζω στη γάστρα.
Το αφήνω να ψηθεί μιάμιση ώρα και είναι έτοιμο!
Το σερβίρουμε με πιλάφι ή πατάτες του φούρνου!
Καλή επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου